Komposisjon |
bakeriprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, oljer og fett, derivater av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, sukker, gjær, organiske syrer (2500 mg/kg), psyllium, mannan-oligosakkarider (1000 mg/kg), lecitin |
Analytiske bestanddeler |
protein 19 %, fettinnhold 15 %, råaske 9,5 %, råfiber 1,5 %, lysin 1,1 %, metionin 0,6 %, tryptofan 0,23 %, treonin 0,7 %, kalsium 1,15 %, fosfor 0,8 %, natrium 5,20 %, natrium 5,20 %. . |
Tilsetningsstoffer (per kg) |
vitamin A 7200 IE, 3a160a ß-karoten 4,35 mg, vitamin D3 1500 IE, vitamin E 85 mg, vitamin B1 7,2 mg, vitamin B2 16 mg, kalsium-D-pantotenat 20 mg, vitamin B6 6 mg, vitamin B12 0,03 mg, vitamin C 52 mg, niacin 80 mg, folsyre 1,5 mg, biotin 0,26 mg, kolinklorid 700 mg, 3b202 (jod) 2 mg, 3b405 (kobber) 10 mg, 3b503 (mangan) 100 mg (3b60) 9 mg (3b60) , 3b802 (selen) 0,1 mg, 3b811 (organisk selen) 0,1 mg, bacillus subtilis C-3102 (DSM 15544) 22,10 8 CFU, endo-1,4-ß-xylanase (EC 3.2.00008) |